Home
Info
Vaste lage prijs
Actueel
Contact

De Slijterij van Alkmaar

Wij staan vooral bekend voor onze vele soorten Whisky. Maar wist u dat wij ook een neus hebben voor goede wijnen. Wij u graag uit om eens kennis te maken met ons exclusieve wijnassortiment.
Bij ons vindt u ook een grote verzameling van binnen- en buitenlands gedistilleerd. Onze ruime keuze in verschillende soorten zorgt ervoor dat u altijd slaagt.

Wist u al dat wij ook echte bierspecialisten zijn? Wij hebben een assortiment van meer dan 600 speciaalbieren!

Om onze klanten kennis te laten maken met onze exclusieve mooie dranken, organiseren wij vele evenementen en proeverijen. Wij bieden onze klanten goede producten en onze kennis en liefde voor het vak. Bent u op zoek naar iets speciaals? Of op zoek naar een van uw favorieten? Stap eens binnen! Onze medewerkers willen u graag helpen bij het maken een goede keuze.

 


Kadobonnen

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Maar kunt u geen keuze maken uit ons assortiment of wilt u juist iemand zelf laten kiezen? Dan is onze kadobon het perfecte kado! Onze kadobonnen van 5, 10 of 20 euro in onze speciale kadoverpakking zijn een origineel geschenk om te geven. Ook maken wij speciale, unieke kado pakketten. Wij kunnen voor iedere relatie een passend geschenk samenstellen.

 
Slijterij Alkmaar Centrum - Laat 129, 1811 ED Alkmaar
Slijterij De Hoef - Van Ostadelaan 272, 1816 JH ALKMAAR
Slijterij Huiswaard - Muiderwaard 414, 1824 XT Alkmaar
Slijterij De Mare - Europaboulevard 59-61, 1825 RB Alkmaar
Copyright 2019 - De Slijterij van Alkmaar
Privacy Policy