Home
Info
Vaste lage prijs
Actueel
Contact

Maak eens kennis met:
Swartland • South Africa

Survivor

In het hart van Zuid-Afrika’s gewilde Swartland - één van de meest dynamische wijngebieden in het zuidelijk halfrond - komt een nieuwe serie wijnen die de karakteristieke oorsprong van de omgeving weerspiegelen. Deze nieuwe serie, genaamd SURVIVOR, bestaat uit 3 verschillende ranges: SURVIVOR Off Spring, SURVIVOR Generation en SURVIVOR Barrel Select. Levendige wijnen met een bijzonder verhaal.

’Op een mooie dag rijdt een vrachtwagen beladen met Nguni* vee langs enkele wijngaarden. Hier besluit één van de koeien uit de vrachtwagen te springen. Niet alleen weet zij deze sprong van de rijdende vrachtwagen en haar opgelopen verwondingen te overleden. maar zij bloeide ook helemaal op en heeft voor vele nakomelingen gezorgd. Deze wijnen brengen niet alleen eer aan deze uitzonderlijke koe maar ook aan de ’free spirit’ en het unieke terroir van Swartland, waar de druiven van deze wijnen vandaan komen.’

*Nguni vee is het traditionele vee van de Zulu bevolking van Zuid-Afrika.

Op Overhex Wines International wij zijn markt-gericht. Dat geeft ons het voordeel dat wij direct kunnen reageren op nieuwe wijntrends. Wij kunnen onze druiven selecteren uit een breed scala van top wijngaarden verspreid over de Cape Winelands. Dit resulteert niet alleen in een caleidoscoop van smaken, maar ook zorgt het voor een vrijheid van stijl die zelden wordt gevonden in conventionele wijn portefeuilles. Terwijl de bouw van onze bestaande merken van het grootste belang is, investeert ons vindingrijke marketing team ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite in het maken van ’Buyer’s Own Brands (BOB)’. Differentiatie en innovatie zijn de vitale focuspunten. Nieuwe concepten, aantrekkelijke labels en een chique verpakking hebben bijgedragen aan het succes.

Slijterij Alkmaar Centrum - Laat 129, 1811 ED Alkmaar
Slijterij De Hoef - Van Ostadelaan 272, 1816 JH ALKMAAR
Slijterij Huiswaard - Muiderwaard 414, 1824 XT Alkmaar
Slijterij De Mare - Europaboulevard 59-61, 1825 RB Alkmaar
Copyright 2018 - De Slijterij van Alkmaar
Privacy Policy